Condities

Alle items die we verkopen zijn tweedehands en daarom uniek. Dit betekent dat ze soms gebruikssporen kunnen hebben (en soms niets minder zijn dan absolute pareltjes. Bij Strivvy hanteren we 5 gradaties in de condities:

  1. Nieuw met prijskaartje  -  Het item is ongedragen en het prijskaartje zit er nog aan. Deze items kunnen geleverd worden in de oorspronkelijke verpakking (maar hoeft niet).

  2. Zo goed als nieuw  -  Het item is ongedragen en heeft geen gebruikssporen, maar het prijskaartje zit er niet meer aan. 

  3. Zeer goed  -  Het item is in zeer goede staat en heeft slechts hele kleine gebruikssporen die niet opvallen.

  4. Goed  -  Het item is gedragen, maar ziet er nog goed uit. Heeft kleine gebruikssporen die licht zichtbaar kunnen zijn, maar deze vallen niet op. De gebruikssporen worden toegelicht in de beschrijving van het item.

  5. Well-worn  -  Het item is goed gedragen en heeft flink wat meegemaakt. Het bevat zichtbare gebruikssporen die worden toegelicht in de beschrijving van het item en waar foto's van zijn gemaakt.

 

Het kan zijn dat er items online staan met onze oude condities. In dat geval komt Lichtgebruikt overeen met Goed en Gebruikt met Well-worn.